+(3630) 488-6512

 info@csomszisz.hu

SPORTNAP

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség számára fontos az egészségmegőrzés, egészségtudatos életre való tanítás, sportolásra és mozgásra való ösztönzés, ezért létrehozta egészségmegőrző programját. Programcsomagunkkal: sport vagy családinap, szűrőprogram, csapatépítés vagy akár közületi tematikus rendezvény (falunap, majális, juniális) keretében szervezett, egészségnapok, sportnapok, mozgás fesztiválok, egészségügyi szűrővizsgálatok eseményszervezését vállaljuk. A szűrővizsgálatok mellett olyan programokkal gazdagítjuk a rendezvényeket melyek kapcsolódnak az egészségmegőrzéshez.

EGÉSZSÉGÜGYI MÉRÉSEK és KEZELÉSEK

Inbody testösszetétel mérés

Az InBody a jelenleg létező egyik legprecízebb testösszetétel mérő készülék. Az InBody készülék képes megmérni testünk izom – zsír – víz összetételét. Ez a készülék 5 szegmensre osztja a testet (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan átfogó elemzést nyújt, amely pontosan meghatározza az izom-zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít vagy egy biztos támpontot ad a test aktuális állapotáról. Szakemberünk elemzi az értékeket illetve tanácsadást nyújt.

Vércukorszint és vérnyomás mérés, oxigén szaturáció

A vércukor méréssel a vérben lévő glükóz (szőlőcukor) szintjét lehet meghatározni. Felismerhető vele a korai cukorbetegség (diabetes mellitus). Az oximéter segítségével gyorsan és könnyedén mérhető a vér oxigéntelítettsége és az aktuális pulzus.

Fittségi mérés

A mérés során a résztvevő Ergométer vagy Skierg evezést/lehúzást végez amely során mérjük a pulzusát. A kapott értéket, teljesítményt értékeljük, és visszajelzést adunk számára.

Táplálkozási tanácsadás

EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ TORNÁK és FOGLALKOZÁSOK

Csoportos Fitnesz, aerobik, alakformáló óra, szakképzett edző irányításával
Csoportos Zumba óra, szakképzett edző irányításával
Csoportos Gerinc tréning ( Triplex ), szakképzett edző irányításával
Csoportos Jóga, szakképzett edző irányításával
Nordic Walking, egy sportág, amelynek lényege, hogy egy pár speciális bot és különleges gyaloglótechnika segítségével hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthető az állóképesség, az izomerő, a mozgáskoordináció. Nélkülözhetetlen kellékei a speciális botok

ÜGYESSÉGI JÁTÉKOK és FELADATOK

Ergométeres evezés

SkiErg sielőgép

BOSU koordinációs ügyességi pálya

BlazePod ügyességi pálya

Kosárlabda ügyességi

Kézilabda ügyességi

Kerékpár ügyességi pálya

Részeg bicikli, részeg szemüveg

Karikázó

Görkorcsolya

Mini „exatlon” ügyességi

Íjászat

Óriás darts ( beszerzés alatt )


REGENERÁCIÓ

Power Plate

A Power Plate egy forradalmian új eszköz, ami nem csak erősíti az izmokat, de sok más nagyon jó hatása is van a testünkre. A rajta végzett edzés a teljes testet megmozgatja. Magában foglalja a nyújtást, az egyensúly fejlesztését, az erősítést és a masszázst.

I-TECH Osteomat 2000 Mágnesterápiás kezelés ( beszerzés alatt )

Egy olyan csúcstechnológiás eszköz, amely parányi impulzusokkal a mikrokeringést állítja helyre és ezáltal az egész szervezet vérellátottságát javítja

TheraGun

A Theragun egy masszázspisztoly, amelyet az ütésterápiához terveztek. Ez egy csendes és kiváló minőségű eszköz, amely gondoskodik az izmok mély kezeléséről.

LoveYourBelly

Hasizom fejlesztő és regeneráló tréning. Szétnyílt hasizom és szülés utáni regeneráció.


ELŐADÁSOK és TRÉNINGEK

Motivációs tréning

Beszélgetés arról, hogy hogyan legyen önbecsülésünk, célunk, önbizalmunk. A kulcsszavak : következetesség, kitartás , alázat, tudatosság, és az egészséges táplálkozás.

Egészségfejlesztés a szabadidősportban

Beszámoló a lakosság prevenciós célú egészségfejlesztéséről a szabadidősport révén

Táplálék kiegészítők és táplálkozás

Minden a táplálkozásról, és a sejtszintű gyógyulásról ( ZinZino )


KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

  • Családi és gyerekeknek szóló játékos sorversenyek lebonyolítása
  • Élmény alapú programelemként olimpikonokat, híres élsportolókat vonunk be programjaink mellé.

A programcsomag a felvázolt lehetőségekből állítható össze. A helyszíntől, a programelemektől és azok időtartamától illetve a létszámtól függően alakítható a csomag.

2021, Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség