+(3630) 488-6512

 info@csomszisz.hu

EZT VÁLASZD – INFO

Az Ezt Válaszd!® hetente ismétlődő, ingyenes alakformáló, sajáttestsúlyos, aerobik fitnesz edzés, amely a Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség saját ötlete és kezdeményezése. A program célja az egészségfejlesztés: szakképzett edző irányításával, heti rendszerességgel megjelenő, díjmentesen igénybe vehető, egy órás – fitnesz, sajáttestsúlyos, alakformáló, aerobik – edzéslehetőség a lakosság számára. A Csongrád Megyei szabadidősport Szövetség ezt a programot 2015-ben indította el Hódmezővásárhelyen, majd Szeged, Makó, Csongrád, Szentes és Mórahalom csatlakozott a megye nagyobb települései közül.

A Fitt és Egészséges Nemzetért Tártkapus Programnak köszönhetően további helyszíneken van lehetősége a lakosságnak a hetente ismétlődő díjmentes tréningek igénybevételére. A lakosság sporthoz való hozzáférését és a helyi létesítmények rendszeres használatát ösztönzi a Hiszek Benned! program. Az Emberi Erőforrás Minisztérium által kiírt Fitt, és Egészséges Nemzetért Tártkapus Program lehetőséget teremt az ingyenes sportolásra, illetve ösztönzi a lakosságot a helyi létesítmények és sportlétesítmények rendszeres használatára.

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség ( bevonva a tagszervezeteit ) a forráslehetőségektől függően folyamatosan arra törekszik, hogy újabb helyszínekkel és mozgásformákkal bővítse az Ezt Válaszd! elnevezésű kezdeményezését. Ennek köszönhetően programunkban helyet kapott a szenior torna és a Nordic Walking is.

Süli András

szakmai és projekt vezető