+(3630) 488-6512

 info@csomszisz.hu

III. Fehértavi Darufutás

III. Fehértavi Darufutás

 

Időpont: 2016. november 12., 10:00

Helyszín: Szatymaz, Postakocsi Csárda

Távok-rajtok:

– Egyéni félmaraton 21,5 km rajt: 11:00

– 13 km rajt: 11:00

– 8 km rajt: 11:00

Útvonal : Határozottan TEREP! Bokára vigyázni!

21 km: Idén az eddigiekhez képest vissza irányban! A Szegedi Fehértó védett területén, a darvak éjszakázó helyeit megkerülve, a varázslatos alföldi tórendszer gátjain. Először a Bereck Péter-kilátó, majd a leendő bivalyrezervátum területén keresztül a kutatóházhoz (frissítőpont) visz az út. Innen a már jól ismert halászati kisvasút sínpárja mellett haladva a halászházakhoz, ahol a második frissítő várja a futókat. Innen a Bereck Péter-kilátó mellett elhaladva a gátrendszeren a Macskási rétre, Sándorfalván a Pallavicini kastély (3. frissítőpont) majd vissza a Macskási rétnél a madarász kutatóháznál tovább a töltésre. Végig a sasok útján, aminek a végén jobbra ráfordulunk a cél egyenesre.

11 km: Új útvonal! Ugyanazon az útvonalon, mint a 21 km a rajttól a kutatóházig (5,4 km) majd vissza a keleti töltésen Észak felé. Kis csalinkázás után a sasok útján és jobbra ráfordulni a célegyenesre.

8 km: Új útvonal! Ugyanazon az útvonalon, mint a 21 km a rajttól 4,7 km-ig, majd balra fordulva a temető és a cél felé vivő útra.

További információ:

http://adrenalinse.hu/hu/verseny/?competition=5853

Megszakítás