+(3630) 488-6512

 info@csomszisz.hu

Dóm – Decathlon Kupa 2016, gyorsasági görkorcsolya verseny

Dóm – Decathlon Kupa 2016, gyorsasági görkorcsolya verseny

Gardi Dominika és Kopilovic Eleonóra készen állnak az idei kihívásokra

A hosszú téli alapozás és jeges versenyszezon után végre beindult a görkorcsolyás versenyszezon, ahová a teljes hazai mezőny elküldte nevezését. A rendezésbe a Tornádó Team oldalára ezúttal a Decathlon áruház is becsatlakozott és értékes ajándékokkal halmozott el minden versenyzőt. Rendhagyó versenyhelyszínek és rendhagyó versenyszámok tették még színesebbé az idény nyitó kupát. A versenyzők 4 távon álltak rajthoz, amelyből az első, ügyességi versenyszámnak a Decathlon hatalmas parkolója adott otthont, ahol egyszerre 150 görkorcsolyás mutathatta be technikai felkészültségét a gyorsasági akadálypályákon. A verseny ezután a Városi Görkorcsolyapályán, a megszokott helyszínen folytatódott. Itt a hagyományos távokon túl az Európa Kupa korosztálynak volt különleges kihívás a Dóm Decathlon Szuperdöntő, amelyben az összetett verseny dobogósai, csapatokba sorsolva versenghettek az üldözéses versenyszámban, amely nagy sikert aratott a sportolók és a nézők körében egyaránt.

A Tornádó Team versenyzői az igazolt és amatőr kategóriákban 6 arany 5 ezüst és 5 bronzérmet gyűjtöttek. Az aranyérmesek névsora: Gardi Dominika, Márkus Viktor, Csanádi Jázmin, Tarján Ádám, valamint a Junior B-s férfi ( Szögi, Iványi, Erdős) és a Junior A-s női váltó (Gardi, Kopilovic, Hunyadi) összeállításban.

További részletek a www.hungaroskate.hu oldalon.

A folytatásban Európa kupa fordulók sorozata várja a versenyzőket, amelyek egyben válogató versenyek is az idei Európa Bajnokságra. A hét  végén már a németországi Geisingenben áll rajthoz a Tornádó különítmény.

IMG_5506